luni, 16 noiembrie 2015

Coliere handmade statement


Nebunia din hipermarketuri cu decoratiunile, dulciurile si toate cadouile de Craciun m-au facut sa ma gandesc la sarbatori si sa incep sa ma pregatesc si eu inca de pe acum. Luna decembrie este o luna foarte aglomerata: multe cadouri de ales si daruit, dar si multe petreceri pentru care trebuie sa iti alegi tinutele potrivite. Astfel ti-am pregatit o serie de coliere statement. Pot fi purtate la rochii elegante la petrecerea de revelion, la o rochie simpla in ziua de Craciun sau in club, cu prietenii, la o bluza simpla, jeansi mulati si tocuri.

Colier rosu statement

Colier rosu statement
 
Acest colier este facut in spiritul sarbatorilor de iarna reunind culorile pe care le gasim in aceasta perioada peste tot rosu la cadouri, decoratiuni; verde in brad si alb in primul rand de la fulgii de zapada. Este confectionat pe o baza dubla de fetru, panglica din saten, perle de sticla si margele de nisip. Lungimea lui este de aproximativ 48 cm cu panglica, latimea de 17 cm.

Colier roz statement

Colier roz statement
Colierul roz se potriveste de minune persoanelor romantice. Cu siguranta va fi cadoul perfect pentru persoanele care adora accesoriile si bijuteriile, poate fi chiar iubita ta, prietena cea mai buna sau chiar sora ta. Pentru realizarea lui am folosit baza de feru, panglici de saten, perle de sticla si margele de nisip. Toate sunt cusute manual. Dimensiunile sunt aceleasi ca ale colierului rosu: lungime 47 cm cu tot cu panglica, latime 17cm.

Grabeste-te si alege din timp accesoriile pentru sarbatori sau cadourile de Craciun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu