luni, 2 noiembrie 2015

Ceasul - un cadou potrivit anul asta


Am inceput sa imi fac lista cu ceea ce imi doresc anul acesta de Black Friday sau, in functie de bugetul ramas, de la Mos Craciun. Printre toate lucrurile pe care le vreau se afla si un ceas din magazinul online Bestwatch, din categoria ceasuri Fossil.

Este vorba despre Ceasul de dama Jacqueline Fossil ES3435, un ceas cu detalii fine ce poate fi purtat in fiecare zi, fiind realizat intr-un stil casual. Mecanismul ceasului este de tip Quartz, cu display analogic, rezistent la apa pana la 30 m. Carcasa este rotunda, cu o grosime de 7 mm, din otel inoxidabil si cristal mineral. Cureaua este si ea fabricata din otel inoxidabil, are o latime de 14 mm si o circumferinta de 19,5 cm. Sistemul de inchidere al ceasului este de tip fluture cu butoane laterale.
 
Pretul ceasului este redus in aceasta perioada cu 15%, de la 569 lei, la 483 lei. Astfel voi beneficia si de transport gratuit prin curier, deoarece magazinul ofera acest serviciu pentru comenzile care depasesc 300 lei. Un punct in plus pentru a ma convinge sa il cumpar!

De ce imi doresc acest ceas? Pentru ca mi se pare sic sa porti un ceas de mana si sa nu scoti telefonul din geanta pentru orice, pentru ca este important sa nu ajungi niciodata tarziu la intalniri, pentru ca un ceas este un accesoriu mereu la moda, pentru ca il pot purta la tinute casual si asorta cu bratarile facute chiar de mine.

O alta caracteristica importanta, care conteaza pentru mine este modul de prezentare si ambalarea produselor. Acest ceas va sosi intr-o cutie proprie, insotit de manualul de utilizare, factura si certificatul de garantie de 2 ani!

Daca iti doresti si tu un astfel de ceas sau vrei sa faci un cadou pentru prietena, mama sau sora ta, te invit sa cauti cu incredere, pe site, in categoria ceasuri dama. Vei gasi o multime de branduri cunoscute, precum  Casio, Seiko, Timex, TimeWood si multe altele, cu modele atat pentru femei, cat si barbati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu