vineri, 17 iunie 2011

Personaje preferate

Pentru copilul din noi, dar si pentru cei mici am pregatit o serie de pandantive cu personajele mele din desenele animate preferate. Astfel te vei putea bucura si tu de Mickey Mouse, Pucca si Garu, South Park (Kenny, Cartman,  Kyle, Stan), Courage, the cowardly dog, The Nightmare before Christmas.
 
Toate pandantivele sunt facute din lut cu uscare la aer, pictate manual, lcauite pentru o rezistenta sporita. Acestea vin insotite de cate un snurulet negru, cu lungime de 30 cm. Totodata, daca vrei sa il porti ca breloc, este sufficient sa ii dai jos snuruletul si sa il agate cu ajutorul zalei la chei.
 
Tom si Jerry, Sailor Moon, Pisicile aristocrate, Minnie Mouse, Duffy Duck sau Olaf din Frozen? Cu siguranta ca se pot realiza si acestea, trebuie doar sa ma anunti pentru a avea timp sa realizez modelul dorit de tine.
 
Stocurile produselor sunt limitate. Daca iti doresti si tu unul dintre produsele prezentate in articolele de pe acest blog, da-mi un mail la handmade_by_deena@yahoo.com pentru a te asigura ca inca mai este pe stoc sau poate fi refacut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu