marți, 12 aprilie 2011

Nou in lumea handmade & blogarilor!E ceva vreme de cand vroiam sa imi fac un blog pentru accesoriile mele si in sfarsit l-am facut! Imi plac o groaza de materiale de la lut cu uscare la aer, lemn, materiale pentru pictat, culori, la hartie, materiale textile precum fetru, saten, panglici si dantelute.

Ce vei gasi pe acest blog? O multitudine de accesorii si obiecte handmade: cercei, inele, brose, bratari, coliere, cutii pentru bijuterii, papioane, semne de carte si multe altele.

Dar cel mai corect e sa imi las "copilasii" sa vorbeasca de la sine. Incep cu cateva din primele mele creatii.

Pandantiv Buburuza

 


Pandantiv Floricica

Cercei Luna

Floricica
 
In plus, daca ai o idee anume si vrei o bijuterie sau un obiect personalizat, da-mi de veste. Vom discuta despre ideile tale si voi incerca sa realizez un produs cat mai aproape de ceea ce iti doresti tu. Iti voi prezenta o imagine intermediara a produsului si vom stabili in ce directie mergem mai departe.
 
Stocurile produselor sunt limitate. Daca iti doresti si tu unul dintre produsele prezentate in articolele de pe acest blog, da-mi un mail la handmade_by_deena@yahoo.com pentru a te asigura ca inca mai este pe stoc sau poate fi refacut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu