marți, 8 decembrie 2015

Tricouri personalizate pentru Craciun


Sarbatorile de iarna se apropie, iar daca esti in pana de idei si totusi iti doresti sa faci cadouri speciale si amuzante, poti alege dintre modelele de tricouri din magazinul online TShirt-Factory. Te poti bucura de imprimeuri specifice acestor sarbatori, unele haioase, altele destinate adultilor sau cu personaje renumite (Mos Craciun, Rudolf, Grumpy Cat, Grinch, etc).

Modelele sunt destinate atat femeilor, cat si barbatilor, dar si copiilor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti alegi masura, modelul si imprimeul dorit. Sunt disponibile tricouri cu maneca scurta, cu maneca lunga, maieuri, dar si body-uri pentru bebelusi. Verifica si categoria accesorii, unde te asteapta cani, sacose de panza si postere.

Iata tricourile care mie mi-au atras atentia si pe care ti le recomand:





   
 

In plus, ai posibilitatea de a-ti crea tricoul cu mesajul dorit de tine, nu trebuie decat sa ii anunti pe cei din magazinul online. Totodata poti alege din celelalte teme disponibile: Fashion, Halloween, Mamici, Party, Gym, Filme si seriale, Burlaci si Burlacite si multe altele.

Poti achita comanda ramburs sau online, prin card. Aceasta iti va fi livrata prin intermediul unei firme de curierat rapid, in maxim 3 zile, iar costul transportului este afisat in ultimul pas inainte de plasarea comenzii. 

2 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt tricourile! Pacat ca abia acum am aflat de ele, altfel as fi scutit o multime de timp in cautarea cadourilor de Craciun. Mi se pare un cadou original care sigur aduce zambete pe chipul oricui il primeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, sunt foarte simpatice. Partea buna e ca au modele si pentru alte ocazii, dar si merita tinute minte pentru Craciunul de anul viitor!

      Ștergere