joi, 22 octombrie 2015

Momentul meu preferat

Astazi m-am decis sa va povestesc despre acel moment pe care mi-as dori sa il repet mereu cu placere. Este vorba de momentul in care inspiratia ma loveste si vreau sa creez un nou produs. Fie ca ma las inspirata de o melodie, de vremea de afara, de o aroma sau de o anumita tinuta, sentimentul de a putea pune in practica toate ideile si de a le vedea materializate este unul special.

Imediat cum gandurile imi apar si nu imi mai dau pace, ma apuc de treaba. Am un intreg ritual pentru acest moment: imi strang toate materialele langa mine, imi pun muzica preferata si inlatur orice sursa care imi poate distrage atentia: telefon, laptop. Mai iau langa mine ceva bun de rontait sau baut, precum dulciuri, un iaurt Cremosso sau o cana de ceai sau cafea. O data ce am inceput sa lucrez la o noua bijuterie handmade, cu greu ma opresc. Sunt foarte atenta la detalii si insist pana ce totul iese asa cum imi doresc eu.
 

Ma bucur cu atat mai mult cu cat ceea ce am creat este apreciat de persoanele din jurul meu sau de persoane necunoscute, pe blogul sau paginile mele de socializare sau chiar ii vad purtand obiectele facute de mine.

Aceste momente ma fac sa fiu fericita pentru ca pot sa aduc un zambet pe fata unui om prin accesoriile mele, pentru ca imi dau o stare de bine si astfel imi pot exterioriza sentimentele. As vrea sa retraiesc mereu aceste momente.

Cu siguranta si tu ai un moment preferat pe care l-ai repeta la nesfarsit. Te provoc sa scrii momentul tau preferat pe site-ul Danone Cremosso.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu